Zoeken

150 jaar Njord op de Kaagsociëteit

18 juni 2024  -  Algemeen
Ter ere van het 150-jarige bestaan van de Koninklijke Studenten Roeivereeniging Njord, organiseert het lustrumcomité van de vereniging de “Njord Koninklijken Regatta” op onze Kaagsociëteit. Deze dag zal in het teken staan van een roeiwedstrijd tussen alle koninklijke roeiverenigingen in Nederland op het water, en aan wal zal een feestelijke sfeer te proeven zijn tijdens een grootse reünie van o...

Roeitocht op 30 juni 2024

18 juni 2024  -  Algemeen
De route voor de eendaagse Vlietlanden-roeitocht is uitgezet (27 km) Deze tocht is voor Whaler- en Gigroeiers. Lijkt het u leuk om mee te roeien dan kunt u zich aanmelden bij uw boots met aangeven van voorkeur roeiplaats, stuurboord, bakboord of beide boorden (sb/bb/2b). U roeit in een mixteam en het inschrijfgeld bedraagt € 5,=. Leuk als u meeroeit!

Inschrijving 102e Kaagweek geopend

03 juni 2024  -  Algemeen
De 102e Kaagweek, het grootste zeilevenement van de Hollandse Plassen, daar gaan we weer een super watersportevenement van maken. De inschrijving is geopend! 

Voorkaag 27 en 28 april '24

23 april 2024  -  Algemeen
27 & 28 april is het weer zover. We gaan weer genieten op onze mooie Kaag van de VOORKAAG.Het wedstrijdcomité is er weer helemaal klaar voor en zal er alles aan doen om ons op onze wenken te bedienen en ons te verrassen met de mooiste banen en (evt) rescue. Uiteraard proosten we op de Koning met een Oranjebitter.

ONK Sprint Finn 2024

19 april 2024  -  Algemeen
Op 20 en 21 april a.s. zal het Open Nederlands Sprint Kampioenschap Finn, na een zeer geslaagde eerste editie, voor de tweede keer worden gehouden op de Kaag. In samenwerking met de Klasse Organisatie van de Finn: Finn Club Holland, het Watersportverbond en KWV de Kaag organiseert een comité van de Finn Kaagzeilers dit evenement. Bij Sprinten moet u denken aan korte spectaculaire en overzich...